BK Tropics en Koert Gardening gaan samen verder als Koert Gardens.

Welkom bij BK Tropics

“Dé bamboespecialist / The specialist in bamboo”

Bamboevlonderpalen en -balken


Bamboepalen en balken

Bamboe Terrasplank THERMO

De Bamboo Import THERMO vlonderplank is een massieve bamboe vlonderplank met een hoge dichtheid, gemaakt van gecomprimeerde bamboevezels met een speciaal, gepatenteerd thermisch behandelingsproces, waardoor het een van de sterkste, hardste en meest duurzame materialen op de markt is om de perfecte ruimte te creëren voor entertainment en ontspanning buitenshuis.

Een uniek kenmerk van de Bamboo Import THERMO vlonderplank is de koptong en groef: dit kan alleen worden gedaan met zeer stabiele materialen en maakt verbinding mogelijk van een onbeperkt aantal platen in de lengte.

De speciale symmetrische vorm van de zijkanten biedt de mogelijkheid om te kiezen tussen het gegroefde of het vlakke oppervlak en maakt een snelle installatie met bevestigingsmiddelen mogelijk. Zoals elke onbehandelde tropische hardhoutsoorten, zullen Bamboo Import THERMO vlonderplanken, wanneer blootgesteld aan de buitenomstandigheden, in de loop van de tijd een lichte kleur krijgen, waardoor een zeer natuurlijke uitstraling ontstaat.

Maatvoering Prijs

185x13,7cm, 20mm dik (0,253m²)

€ 20,49

Bamboepalen en balken

Bamboe Vlonderplank NANO

De Bamboo Import NANO vlonderplank is een massieve bamboe vlonderplank met een hoge dichtheid, gemaakt van gecomprimeerde bamboevezels en een uniek gepatenteerd CeramiX-behandelingsproces, waardoor het een van de sterkste, hardste en meest duurzame materialen op de markt is om de perfecte ruimte te creëren voor entertainment en ontspanning buitenshuis.

Een uniek kenmerk van de Bamboo Import NANO vlonderplank is de koptong en groef: dit kan alleen worden gedaan met zeer stabiele materialen en maakt verbinding mogelijk van een onbeperkt aantal platen in de lengte.

De speciale symmetrische vorm van de zijkanten biedt de mogelijkheid om te kiezen tussen het gegroefde of het vlakke oppervlak en maakt een snelle installatie met bevestigingsmiddelen mogelijk. Zoals elke onbehandelde tropische hardhoutsoorten, zullen Bamboo Import NANO vlonderplanken, wanneer blootgesteld aan de buitenomstandigheden, in de loop van de tijd een lichte kleur krijgen, waardoor een zeer natuurlijke uitstraling ontstaat.

Maatvoering Prijs

185x13,7cm, 20mm dik (0,253m²)

€ 20,49

Bamboepalen en balken

Bamboe Balk Caramel

De balk is opgebouwd uit caramelkleurige bamboestrips die in de lengterichting zijn verlijmd. De gelaagde opbouw zorgt voor hoge stabiliteit en een unieke uitstraling (twee zijden met een "horizontaal geperst" aanzicht en twee zijden met een "verticaal geperst" aanzicht).

Bamboe balken zijn ideaal geschikt voor structurele binnentoepassingen door hun hoge buigsterkte, treksterkte, stijfheid en hardheid. In tegenstelling tot conventioneel hout zijn massieve bamboe balken zeer regelmatig qua dimensies en opbouw, bovendien heeft bamboe geen noesten of uitvloei van harsen waardoor ze erg makkelijk verwerkbaar zijn.

Bamboe balken worden vaak gebruikt voor het vervaardigen van raam- en deurkozijnen, tafelpoten (waarbij de kopse kant zichtbaar is), en allerhande constructie toepassingen.

Maatvoering Prijs

60x60mm, lengte 244cm

€ 39,95

80x80mm, lengte 244cm

€ 67,95

100x100mm, lengte 244cm

€ 84,95